Genk

PARK LOWIS

PARK LOWIS EXCLUSIEF WONEN IN GENK.

 

Deze nieuwbouwresidentie is een luxueus nieuwbouwproject met ongekend wooncomfort, vlakbij het levendige stadscentrum van Genk.

Naast de gekende doktersvilla, een statement voor stijl en elegantie, worden 18 appartementen van 86m2 tot 133m2 en 2 penthouses van 217m2 voorzien. Een modern ontwerp op een aantrekkelijke locatie in een adembenemende parkomgeving.

ARCHITECTUUR

De appartementen zijn ontworpen in een hedendaagse en kwalitatief hoogwaardige architectuur, die uitstekend samen gaat met innovatief en duurzaam bouwen. Kwalitatieve materialen werden samengebracht in een uitgepuurde en tijdloze vormgeving. Het ontwerp van het gebouw gebeurde daarnaast volgens de nieuwste EPB-regelgevingen. Dit maakt dat de woongelegenheden uitermate energiezuinig zijn, met het oog op een milieubewuste en gezonde toekomst.

ARCHITECTUUR MET OOG VOOR DETAIL.

WOONCOMFORT

Het project is voorzien van optimale isolatie, die zorgt voor minimale verliezen en dus de nodige warmte in de winter. Elke wooneenheid beschikt over een eigen energiezuinige verwarmingsinstallatie en een hedendaags ventilatiesysteem D. Daarnaast kreeg ook akoestiek de nodige aandacht, van groot belang voor de nodige rust en privacy. Het buitenschrijnwerk wordt uitgevoerd in onderhoudsvrije aluminium thermisch geïsoleerde profielen, voorzien van super isolerend glas.

HEDENDAAGS COMFORT, ENERGIEZUINIG EN GELUIDSARM.

INDELING

U heeft de keuze tussen 2- of 3-slaapkamerappartementen, die elk beschikken over een functionele indeling met aparte inkomhal, ruime leefruimte met open keuken, een berging, badkamer en apart toilet. De terrassen grenzen aan de leefruimte en zijn zuidwest gericht met middag- en avondzon. De gelijkvloerse appartementen beschikken daarnaast eveneens over een privatieve tuin.

In de ondergrondse parkeergarage bevinden zich voldoende parkeerplaatsen, minstens 1 per wooneenheid. Ook extra bergingen werden voorzien.

BESCHIKBARE APPARTEMENTEN

U kan via onderstaande link heel eenvoudig elk appartement in detail bekijken, met duidelijk overzicht van specifieke invulling en oppervlaktes.

INTERIEUR

Park Lowis biedt u de vrijheid om de afwerking van uw appartement volledig te personaliseren en naar eigen smaak in te richten. Alle appartementen worden tot in het kleinste detail afgewerkt. De veelomvattende en bijzonder kwalitatieve basisafwerking garandeert u alle comfort. Door gebruik te maken van kwaliteitsvolle en tijdloze materialen, wordt elk appartement een elegant geheel.

Het project typeert zich door een persoonlijke begeleiding van een interieurarchitect, die samen met u de keuzemogelijkheden bekijkt en tot een ontwerp komt dat volledig aansluit op uw persoonlijke levensstijl.

EEN ELEGANTE EN TIJDLOZE KEUKEN, HET HART VAN UW WONING.

Vloerafwerking wordt voorzien in eiken parket en keramische tegel. Voor elk appartement werd reeds een kwalitatieve en hoogst uitgeruste keuken uitgewerkt, in een elegante en tijdloze stijl. Ook de badkamers in Park Lowis zijn op maat ontworpen en van de hoogste kwaliteit.

MAATWERK

Wil u het totaalconcept nog verder uitwerken in uw volledig appartement? Dat kan! In dialoog met onze interieurarchitect kan u
kiezen voor bijkomende elementen bovenop de basisuitwerking. Een op maat gemaakte vestiairekast in de inkomhal, een tv-kast en/of bureau in de leefruimte, dressingkasten in de slaapkamer, een totaalpakket met verlichtingsarmaturen, schilderwerken,...het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

ECHTE LUXE ZIT IN DE DETAILS.

MEER INFO?
Voor meer info en alle beschikbare appartementen, verwijzen wij u graag door naar de site van Christoffels vastgoed. Aarzel niet contact met hen op te nemen.