Zonhoven

3-gevel BEN Woning

Instapklaar - Ultrahoge Afwerkingsgraad

 

Adres                   Waardstraat 105A, 3520 Zonhoven

Type                      Woning met 3 slaapkamers

Status                   Instapklaar

Hoogtepunten

Hoogtepunten      Maatkasten - Geschilderd - Verlichting - Aangelegde tuin
Hoogtepunten      Vloerverwarming - Zonnepanelen - Ventilatie systeem D - E-peil 13

Meer info?
info@brackswills.be
+32 (0) 470 02 15 48

Concept

Deze volledig afgewerkte instapklare nieuwbouw 3-gevel villa is gelegen te Zonhoven in een rustige en kindvriendelijke buurt, op een perceel van 4a 05ca gelegen aan de Waardstraat 105a. De sterke troeven van deze woning zijn ongetwijfeld de centrale ligging in de nabijheid van het mooie centrum van Zonhoven en het natuur- en wandelpark de Teut en de uitstekende verbinding met de E314.

Afwerking & Indeling

Deze nieuwbouwwoning werd zeer luxueus afgewerkt overeenkomstig de hoge kwaliteitsstandaarden van Bracks & Wills met o.a. vloerverwarming, eiken parketvloer, aluminium buitenschrijnwerk, triple hoogrendementsglas, ventilatiesysteem D, zonnepanelen, inbouwkasten, dressing, voorzieningen aanwezig voor airco en volledig geschilderd .

 

Ze is voorzien van 3 grote slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche (extra ligbad mogelijk), een afzonderlijk toilet op de nachthal, inkomhal, leefruimte met open keuken, een polyvalente ruimte die als bureau kan worden gebruikt, aangelegde parking, carport, berging, terras met private omheinde tuin (gras ingezaaid).

 

Deze energiezuinige woning heeft een E-peil van 13!

Beschikbaar

Waardstraat 105 A

Perceelsoppervlakte  |  4  are  05  ca
Bruto  woon  oppervlakte  |  159  m2

VERKOCHT

Sfeerbeelden